Bedrijven

Ons team

Wij geloven dat mensen zaken doen met mensen. Maak kennis met ons team.

De Hoge Dennen Capital > Team

TEAM

Marius Coebergh

Director

In mijn werk moet ik in korte tijd mensen, bedrijven en sectoren zien te doorgronden om te beoordelen of wij de juiste partner zijn om de plannen mee te verwezenlijken. Ik doe dit werk al lang met veel plezier en op basis van mijn ervaring ben ik steeds beter in staat om in dat proces de juiste ‘afslag’ te nemen. Dat doe ik met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Tegelijkertijd ben ik mij ervan bewust dat het belangrijk is om bescheiden te blijven en jezelf niet te overschatten.

Buiten mijn werk besteed ik mijn tijd vooral met vrouw en kinderen in onze mooie stad Amsterdam, zoek ik mijn rust in een goed boek en vind ik uitdaging en afleiding in sport.

Marcel van den Heuvel

Director

Ik geloof in een persoonlijke aanpak. Achter iedere deal en achter ieder bedrijf staan verschillende mensen met ieder een eigen achtergrond. Zij vertellen het daadwerkelijke verhaal achter de cijfers. Het is voor mij een mooie uitdaging om in het samenspel tussen mensen en cijfers een gezonde balans te vinden waar iedereen enthousiast van wordt. Dankzij mijn veelzijdige ervaring kan ik bedrijven niet alleen volgen op cijfers en strategie, maar vooral ook op gevoel.

Ook in mijn privéleven vaar ik grotendeels op mijn onderbuikgevoel en vind ik het leuk om mensen echt te leren kennen. In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn vrouw en drie kinderen en ben ik vaak te vinden op het hockey- of voetbalveld.

Chiel Soeter

Senior Investment Manager

Een mooie uitdaging in mijn werk vind ik de grote variëteit aan bedrijven, sectoren en mensen waar ik mee in aanraking kom. Ik probeer altijd het verhaal achter een bedrijf te ontdekken. In gesprek met ondernemers ben ik zo vaak getuige van mooie en tegelijkertijd ook hele persoonlijke verhalen. Het geeft me energie om vervolgens samen met onze bedrijven toekomstplannen te maken en te realiseren. Daarbij heb ik oog voor de achtergrond en cultuur van het bedrijf.

In mijn vrije tijd houd ik ervan uitdagingen te zoeken, zoals het maken van mooie reizen en het lopen van een marathon.

Jolie van Daatselaar

Investment Manager

Ik vind het belangrijk om in mijn werk iets te kunnen betekenen voor een ander. Met elkaar in gesprek gaan staat daarbij voor mij centraal: samen kansen zien en samen gaan voor succes. Door het stellen van de juiste vragen kan ik de situatie in een korte tijd doorgronden. Hierbij zoek ik naar de persoonlijke verhalen achter de onderneming en creëer ik verbinding.

Het geeft mij energie om pragmatische en doordachte oplossingen te vinden voor complexe situaties. Niet alleen op het gebied van werk, maar ook in mijn privéleven zoek ik altijd naar ontwikkeling, door middel van sport, het maken van mooie reizen en het ontdekken van nieuwe culturen en keukens.

Vincent Snoek

Associate

Het intrigerende in mijn werk vind ik de grote diversiteit aan mensen, bedrijven en sectoren. Ik herken hierin kansen vanuit een breed perspectief met mijn financiële, juridische en fiscale achtergrond. Het omzetten van deze kansen in groeimogelijkheden, samen met de medewerkers van onze bedrijven, vind ik daarbij een mooie uitdaging.

In mijn vrije tijd geniet ik van uitdaging in sport en ontdek ik graag nieuwe bestemmingen op reis. Duiken bij het Great Barrier Reef staat hierbij bovenaan op mijn bucket list.